Ontdek wie we zijn

Maak kennis met ons team

Link Inc is niet van gisteren. Als strategisch communicatiebureau uit Gent ondersteunen we sinds 1997 klanten met communicatie die verbindt, raakt en in beweging brengt. En ook wij zijn voortdurend in beweging, evolueren, groeien.

Peter De Moor

Partner

Peter De Moor heeft een pedagogische achtergrond, stond aan de wieg van Link Inc en lag aan de basis van de kenmerkende Link Inc communicatievisie en -aanpak.

peter.demoor@linkinc.be

gsm +32 477 924 833

Kristine De Smet

Partner

Kristine De Smet Link Inc’te vijf jaar lang, leidde vervolgens tien jaar de dienst communicatie en marketing van één van de grootste Vlaamse hogescholen. Ze stapte recent opnieuw aan boord van Link Inc, als partner.

kristine.desmet@linkinc.be

gsm +32 473 809 218

Het team

Het vaste team van Link Inc met specialisten Veerle Aendekerk voor het beleidsstrategische werk, Tom Adriaensen voor het grafische, Annemie Willems voor de copywriting, Annelies Dyck voor eindredactie en Véronique Dielie voor vertaalwerk.

Project per project bekijken we welk ander talent we nodig hebben en aan boord halen. Door de jaren heen bouwden we een netwerk met gedreven en deskundige fotografen, journalisten, webbouwers, social media specialisten, filmmakers, drukkers, …

Communicatiebureau Link Inc Gent kmo
Communicatieworkshops communicatiebureau Link Inc

Onze projecten

Link Inc werkt aan communicatie die verbindt, van strategisch advies over de creatie van authentieke content tot doelgerichte campagnes. Onze klanten komen uit alle sectoren: van social profitorganisaties over bedrijven tot overheden.

Ontdek ons werk