Ontdek wat we voor u kunnen doen

Wat we doen

Link Inc is een full service communicatiebureau op mensenmaat. Ervaren strategen en projectleiders zijn je aanspreekpunt. Met een gedreven team leggen we vervolgens de communicatiepuzzel op maat van jouw organisatie. Van communicatiestrategie of merkpositionering tot contentcreatie of campagnes die in beweging zetten, doelgerichte educatieve materialen…

Communicatiebureau Link Inc Gent campagnes

Communicatiestrategie en -plan

Nood aan een duidelijke koers om je organisatie scherp te profileren of nieuwe doelgroepen te bereiken? Van analyse over strategisch advies tot communicatieplan: we stellen scherp.

Ontdek onze aanpak en communicatie-strategische projecten
Communicatiebureau Link Inc Gent kmo

Campagnes op jouw maat

Een campagne die in beweging zet, creatief maar doelgericht, op maat van jouw organisatie en budget? Link Inc heeft het vakmanschap in huis of we halen het binnen via gespecialiseerde partners.

Ontdek onze aanpak en eerder gemaakte campagnes
Communicatiebureau Link Inc Gent communicatiestrategie

Sterke content die jouw doelgroep raakt

Nood aan straffe content of verhalen die raken? Contentmarketing zorgt ervoor dat jouw organisatie ook op de lange termijn aanwezig is in de hoofden van je doelgroepen. We zijn steeds opnieuw enthousiast alsof het ons eerste project is, maar brengen wel de ervaring van 25 jaar contentcreatie mee.

Ontdek onze aanpak en contentmarketingprojecten

Educatieve materialen om je boodschap over te brengen

We geloven in de kracht van goed uitgewerkt en gemakkelijk inzetbaar educatief materiaal om de boodschap van jouw organisatie kracht bij te zetten. Of zelfs om je doelgroepen te verbinden. Voor kinderen en jongeren, maar ook volwassenen. We leren ten slotte allemaal levenslang bij.

Ontdek onze aanpak en educatieve projecten

Onze projecten

Link Inc werkt sinds 25 jaar aan communicatie die verbindt, van strategisch advies over doelgerichte campagnes of authentieke content. Ook over diversiteitscommunicatie spreken we graag een woordje mee. Onze klanten zijn in de eerste plaats social profitorganisaties, overheden, zorg en welzijn. Maar ook bedrijven die aan de slag willen met educatie of MVO kloppen bij ons aan. Klop bij ons aan en we luisteren graag. Bel 0473 80 92 18 of mail naar info@linkinc.be.

Ontdek ons werk
Link Inc consulting