Communicatiebureau Link Inc Gent strategie campagnes educatie

Wie zijn onze klanten?

De focus van Link Inc: authentieke communicatie die verbindt, of het nu gaat om social profitorganisaties, kmo’s, bedrijven, overheden, scholen, welzijnsorganisaties, middenveld …. Ook voor educatieve projecten, lerende organisaties… zetten we onze expertise graag in.

Voor wie doen we het?

Onderwijs & educatie

Hoe bereik je jongeren? Hoe maak je communicatiemiddelen en educatieve methodieken die jongeren aanspreken, hoe betrek je leraars bij je project? Hoe profileer je jouw school op een onderscheidende en aantrekkelijke manier? Hoe laat jij je organisatie leren?
Link Inc is thuis in onderwijs, zowel vanuit de achtergrond van zaakvoerders Peter De Moor en Kristine De Smet, als vanuit jarenlange ervaring met educatieve projecten.

Social profitorganisaties

Link Inc verkende voor tal van projecten grondig het socioculturele middenveld, en hielp hen zich scherper op de kaart zetten en te verbinden met hun doelgroepen.
Van organisaties voor mensen in armoede, over de koepel van vrijwilligers, vzw’s op de bres voor een betere geestelijke gezondheidszorg, tot erfgoedverenigingen enz.

Overheid

Link Inc mocht de Vlaamse overheid en provinciale overheden diverse malen met succes ondersteunen om hun doelstellingen te realiseren: doelgroepen aan te zetten tot duurzamer gedrag, levenslang leren of het dragen van de gordel of potentiële werknemers laten kiezen voor de Vlaamse overheid als werkgever,

Bedrijven

Link Inc helpt bedrijven om relaties met hun doelgroepen te versterken, hun boodschap tot bij jongeren te brengen, (potentiële) medewerkers aan te spreken, een lerende organisatie op te zetten…

Communicatieworkshops communicatiebureau Link Inc

Onze projecten

Link Inc werkt aan communicatie die verbindt, van strategisch advies over de creatie van authentieke content tot doelgerichte campagnes. Onze klanten komen uit alle sectoren: van social profitorganisaties over bedrijven tot overheden.

Ontdek ons werk