Watt’s Up: de trotse community voor wie gebeten is door elektrotechniek

We creëerden Watt’s Up: dé community van leerlingen, cursisten en jonge professionals elektrotechniek. Watt’s Up bevestigt jongeren in hun keuze voor elektrotechniek en biedt zicht op de uitzonderlijke toekomstperspectieven in de sector.

Waarom?

Watt’s Up is een initiatief van Volta, kruispunt van elektrotechniek. De elektrotechnische sector schreeuwt om bekwame professionals.
Hoog tijd dus om via een volgehouden campagne, vertrekkend vanuit de leefwereld van jongeren, de instroom in het elektrotechnisch onderwijs te vergroten en de doorstroming van jonge werkzoekenden naar de arbeidsmarkt te verbeteren.

Watt's Up op social media

De Facebook– en Instagrampagina van Watt’s Up biedt boeiende content voor al wie gebeten is door elektrotechniek: verhalen, hot news, inspiratie over beroepen, opleidingen en de nieuwste (elektro)techniek, …

wattsup.be

Wattsup.be bevat aansprekende content over innovaties en techniek, de meer dan 26 beroepen van de toekomst én de vele opleidingsmogelijkheden in de sector van elektrotechniek.

Website Watt's Up

Hét magazine voor wie een elektrotechnische richting volgt

Via het magazine landt Watt’s Up in de scholen. Leerlingen, cursisten (en leraars) in elektrotechnische richtingen en opleidingen kijken uit naar hun lijfblad. Het brengt straffe verhalen rond opleidingen, jobs en innovaties in de sector van elektrotechniek. Watt’s Up genereert interactie, met reportages, hapklare nieuwe technologie, wedstrijden, …

Watt's Up Magazine

Watt's Up, een veelzijdige beleving

Watt’s Up brengt leerlingen, cursisten, leraars, scholen en opleidingscentra samen in een trotse community. Maar ook de sector wordt niet vergeten. Via inspirerende beroepenvideo’s worden de beroepen van de toekomst in beeld gebracht.