Communicatiebureau Link Inc Gent strategie campagnes educatie

Onze diensten

Wil jij je organisatie sterker op de kaart zetten? Een nieuw doelpubliek bereiken of een gedragsverandering bekomen? Link Inc is jouw partner om strategisch aan de slag te gaan. Maar ook als je een straf magazine wil, een nieuwe huisstijl, een heldere folder een aansprekende website, of tijdelijke ondersteuning op je communicatie-afdeling, ben je bij Link Inc aan het juiste adres.

Bekijk onze dienstverlening

Communicatiestrategie en –advies: de hele puzzel

Waar nodig stellen we samen met jou scherp, of plaatsen in een nieuw perspectief. Schuilt onder je communicatievraag een beleidsvraag? Ook daar kunnen we met jou op weg gaan, via een workshop, een beleidsmatig traject of advies.

Je communicatievraag vertalen we naar een heldere visie en plan. Dat klopt met het DNA van jouw organisatie, je project en je budget. Maar het kan ook rechttoe rechtaan: fast forward naar doeltreffende communicatiemiddelen of advies op maat, tijdelijke ondersteuning bij jouw communicatieproject…

De juiste stukken voor jouw communicatiepuzzel

Link Inc heeft het vakmanschap om je strategie en doelstelling te vertalen naar doeltreffende en creatieve communicatiemiddelen, waar nodig samen met ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Sterke content, voor straffe magazines, websites, video’s, social mediacampagnes...

Content is king. In mensentaal: alles begint bij sterke inhoud, beklijvende en boeiende verhalen die raken. Die zorgen voor interactie, engagement, het bouwen van een community.
Wij staan sterk in het creeëren van authentieke en relevante content: levensechte verhalen, getuigenissen, reportages, how-to …,
Online of offline, via een overtuigend magazine, een origineel jaarverslag, een heldere website, een video of podcast die blijft hangen, engagerende social mediaposts,….

Educatieve methodieken en materialen

Educatie, onderwijs en jongeren liggen ons na aan het hart. Nieuwsgierigheid wekken bij kinderen en jongeren, hen meenemen in het verhaal, bewegen tot ander gedrag. Link Inc heeft inzicht in hoe mensen leren, en de ervaring om daar boeiend educatief materiaal op af te stemmen: een aansprekende lesmethodiek, een aantrekkelijke speldoos, een interactief leerplatform of een educatieve krant.

Aansprekende campagnes

Een aansprekende campagne kan jouw doelgroepen in beweging brengen en inspireren. Een sterk creatief concept is het vertrekpunt.
Samen met haar netwerk van partners bedenkt en realiseert Link Inc campagnes op maat, offline en online.

Communicatieworkshops communicatiebureau Link Inc

Onze projecten

Link Inc werkt aan communicatie die verbindt, van strategisch advies over de creatie van authentieke content tot doelgerichte campagnes. Onze klanten komen uit alle sectoren: van social profitorganisaties over bedrijven tot overheden.

Ontdek ons werk